Hemsidor för företagare och enskilda firmor

Prisvärda hemsidor byggda av sakkunniga studenter

Mobilanpassade hemsidor

Vi bygger hemsidor som fungerar för datorer såväl som mobiltelefoner. En mobilanpassad hemsida är kritisk för din verksamhet eftersom mobiltelefonen är den mest förekommande besöksenheten.

Enkelt att redigera

Våra hemsidor utrustas med världens populäraste innehållshanteringssystem, WordPress. På så sätt kan du enkelt och smidigt ändra på din sida helt själv. Innehållhanteringssystemet är superenkelt att lära sig men vi erbjuder också kurser i programvaran.

Företagshemsida mobilanpassad

Därför ska du välja oss

Dessa funktioner är bara ett urval av alla våra tjänster och tillval

Mobilanpassade hemsidor

Hela 52% av all trafik på nätet sker på smartphones. Därför är det viktigt att din sida ser snygg ut på mobilen. Vi bygger alla våra hemsidor så de fungerar på mobila enheter.

Google Analytics

Man måste kunna se tillbaka i tiden för att veta vad man gjort rätt. Därför erbjuder vi implementation av analysverktyget från Google kostnadsfritt.

Skräddarsytt utseende

Vi tycker att alla sidor på nätet ska ha sin egna look ‘n feel. Därför är alla våra hemsidor utformade från grunden, med ditt befintliga varumärke i centrum.

Personlig Support

Det är du som kan din verksamhet bäst. Därför låter vi dig göra det du är bäst på, driva din verksamhet, medan vi hjälper dig med din hemsida.

Gänget bakom hemsidorna

“Vi är ett gäng studenter som strävar efter att bygga hemsidor till lokala företag. Vår vission är att bli skånes bästa webbyrå, med skånes shysstaste priser. Alla företag ska ha en bra hemsida.”

edward hemsida företag

Edward

Webbyråns kodknäppare och finansexpert. Edward älskar att forma moderna hemsidor till enskilda firmor och medelstora företag. Han utgår från hemmakontoret i lundaområdet men jobbar med kunder från hela Skåne.

filip hemsida företag

Filip

Har hand om projektledning och kommunikation. Filip har en brinnande passion för kundnöjdhet genom snygga och konverterande hemsidor. Som kund hos Webbstudenterna, har du möjlighet till direkt kontakt via Filip.

Pim hemsida företag

Pim

Behöver ditt företag specialfunktioner eller avancerade analysverktyg? Då är det Pim som står för jobbet. Pim är hjärnan bakom tekniken och ser till att din hemsida alltid är tillgänglig, oavsett dag eller natt.