En modern företagshemsida med lång livstid

Vi bygger alla våra hemsidor så att de fungerar för alla enheter. Med det menar vi att våra hemsidor anpassar sig till den skärmstorlek hemsidan ska visas på. Självklart är dem moderna och anpassade för att se fräscha ut även i framtiden. Vi jobbar nära våra kunder och deras företag när vi bygger sidan så att dem får vara med och utforma sin favorithemsida. När ni anlitar oss som Webbyrå kan ni förvänta er det absolut bästa resultatet för just er.

mobilanpassad-hemsida-företag

Dumpa annonserna, ranka organiskt hos Google

SEO är engelska för sökmotoroptimering och är en samling optimeringar som anpassar hemsidor efter Googles hemliga sökalgoritm. Genom kontinuerligt testande och anpassade kan vi bygga och anpassa befintliga hemsidor enligt våra framtestade modeller. När Google anpassar sin sökalgoritm, anpassar vi våra modeller för att din sida ska ranka först. Enligt Dagens Media googlades det 55 miljoner gånger per dag 2018. Tänk vilka möjligheterna ditt företag har genom att ranka först utav de 55 miljoner sökningarna!

Redigera din hemsida med WordPress och Elementor

Vill du kunna redigera din hemsida själv? Inga problem. Vi kan utrusta din hemsida med världens populäraste innehållshanteringssystem WordPress. På så sätt kan du enkelt och smidigt ändra på din sida utan extra kostnad. Dessutom finns det oändligt med resurser på nätet om du vill bli ett proffs på fritiden. 

Redigera hemsida för företag
Grabbarna bakom webbstudenterna

Inga telefonsvarare, endast riktig personlig support

För oss är den personliga relationen viktigt. Därför får du som kund hos oss, alltid direktlina till en av oss på Webbstudenterna. På så sätt når du snabbt rätt person för ditt ärende och kan gå tillbaka till det som betyder mest, din verksamhet.

Analysverktyg

Det är viktigt att veta vad som har gått och vad som har gått mindre bra för att förbättra sig. Genom att använda Googles egna analysverktyg kan du snabbt och enkelt ta reda på vad dina besökare är ute efter.  Alla våra hemsidor kommer utrustade med detta analysverktyg och självklart lär vi dig hur du ska använda det.

Underhåll

Med stor erfarenhet inom webhosting, IT-säkerhet samt höga nivåer av upptid riskerar du aldrig att missa kunder på grund av tekniska strul. Skulle olyckan trots allt vara där har du ett team med teknisk support som hjälper på nolltid – allt för att du ska känna dig trygg och veta att din hemsida alltid bidrar till ditt företags bästa.

Facebook Pixel

Känner du att det är dags att marknadsföra dig på Facebook eller Instagram? Vi kan utrusta din hemsida med Facebooks spårningsverktyg, Pixel, så att du enkelt kan bygga målgrupper hos Facebook efter dina webbplatsbesökare.

Vi är redo! Är du?